Over mij

Altijd heb ik het werken en communiceren met mensen opgezocht. Zowel vanuit een commerciële kant als van een zijde waarbij het slecht ging met een persoon en of zijn bedrijf.

  • Als Vertrouwenspersoon bij Rabobank Nederland.
  • Als teamlid binnen Rabobank bij grote veranderkundige programma’s en de implementatie daarvan.
  • Als werknemer, als werkgever. 
    Werken aan goede verstandhoudingen over en weer. Erg belangrijke ervaring!
  • Als begeleider van ondernemende mensen in een moeilijke fase van hun bedrijf. Ondernemers en ondernemingen in groei. Tot zelfs begeleiding naar de best mogelijke uitkomst in geval van een faillissement.
  • Als directeur, trainer en coach bij 3Masters Opleidingen en Werk Succesvol.
  • Ik heb diverse opleidingen en coaching programma’s gegeven. Op communicatie, gedrag, op drijfveren en competenties. Mede gebaseerd op Veranderkundige- en Interventie-trainingen.
    Voor mij een openbaring hoe veel we hiermee onze wereld mooier kunnen maken!

Open deur; in al deze situaties heb ik gemerkt hoe belangrijk ECHT goede communicatie is. Maar ook echt goede verbinding tussen mensen. Door dat nogmaals ECHT voldoende tijd en energie te geven winnen we dat in de resultaten en snelheid meer dan dubbel terug. Dat is voor mij al zo vaak bewezen…

Dit alles was mijn drijfveer voor mijn eigen reis destijds naar het starten van Kompas Counceling & Coaching en 3Masters Opleidingen.
Actief zijn in coaching, counceling, training en consulting.

Een trotse en bevlogen coach, ontwikkelaar en veranderaar. Mijn plek in de wereld is in het Kraaiennest!
Veel klanten noemen mij hun Trusted Advisor, spiegel en deskundige sparringpartner. Anderen noemen mij een verbinder en ‘smeerolie in de machine’. Daar waar het stroef draait helpen benoemen en verbeteren. Precies wat ik wil.

Ruim 30 jaren heb ik ervaring opgedaan met, en trainingen gegeven. De focus daarbij lag altijd op mens en organisatie.
IN maar met name ook OVER diverse sectoren en bedrijven. Veel vanuit veranderkundig, bedrijfskundig en bancair perspectief.
Bancair naar hoe organisaties zichzelf bedrijfskundig op orde hebben of hoe zij, en met name dan medewerkers en management, daar kunnen komen.
Menselijk naar hoe er wordt samengewerkt, gecommuniceerd en hoe men samen groeit. Ook in eigen ondernemerschap heb ik daarin veel gedaan en beleefd. 
Leuk en energierijk, ook lastig tot buikpijn van de spanning. Wauw en Auw momenten allebei.
Vaak in flow gewerkt en soms echt te lang in een niet meer passende werkomgeving gebleven. Niet dicht genoeg bij mezelf en mijn waarden gebleven. Nu doe ik dat veel beter door te blijven leren en in beweging te blijven!

Ik help mensen en organisaties hun energie, communicatie en resultaten te verbeteren. Beter hun doelen en geluk te bereiken.

Dat is mijn passie!

Verder kennismaken? Bel me dan: 06 51 31 88 14‬.